Unloc inngår dansk samarbeid

 
Unloc inngår dansk samarbeidBildet: Unloc har utviklet en løsning som gjør at man kan bruke mobiltelefonen til å åpne dører og dele digitale nøkler like enkelt som å overføre penger med Vipps.
Unloc inngår avtale med Danmarks ledende softwareselskap for eiendomsadministrasjon, Unik Bolig.

Digitaliseringen av eiendomsbransjen utvikler seg med stormskritt. Beboere stiller stadig høyere krav til moderne løsninger som forenkler deres hverdag, og boligforvaltere må dermed tilby nye, innovative tjenester. Det norske teknologiselskapet Unloc og den danske software-giganten Unik Bolig inngår nå et samarbeid for å revolusjonere nøkkel- og adgangs- administrasjon. Løsningen deres skal forenkle brukeres hverdag.

Unloc har allerede ekspandert til Danmark; vekstselskapet åpnet offisielt kontor i København i november 2021, hvor Kristoffer Due-Sørensen er ansvarlig for videre utvikling i det danske markedet. Den første store avtalen er signert med Unik Bolig — Danmarks største bransjeløsning innen administrasjon av eiendom. Som en av Unloc sine største avtaler vil samarbeidet tilby økt effektivitet og sikkerhet, og bidra til redusert utslipp og kostnader for boligforvaltere og boligselskap på tvers av landegrensene.

— Digitalisering handler ikke bare om å fjerne papirarbeid i administrasjonen, men det handler også om å gjøre hverdagen enklere for de som bor i eiendommene og de som har ansvaret for driften deres. Derfor har vi inngått et samarbeid med det norske selskapet Unloc, som leverer digitale låsesystemer som supplerer de eksisterende fysiske nøklene, sier Markedsdirektør i Unik Bolig, Knud Møller, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Samarbeider om digitale omsorgsløsninger

Unloc har utviklet en nøytral plattform som aggregerer eksisterende systemer, og gir sine brukere et digital nøkkelknippe som samler alle nøklene i én og samme app. De som eier eller forvalter eiendom trenger ikke lenger å fysisk administrere nøkler, eller å låse seg til én leverandør av adgangskontroll. Partnerskapet vil tilby Unik Bolig sine kunder et digitalt adgangssystem, som skal sørge for at kontroll og administrasjon av nøkler og adgang er smidig, trygt og enkelt.

– Dette er vår desidert viktigste og største partner utenfor Norge. Vi er nå i startfasen av flere spennende prosjekter i Danmark, som vil tilby stor verdi til bolig- selskap, forvaltere og eiere. Samarbeidet med Unik gir oss muligheten til å bygge videre på suksessen vi har hatt hjemme i Norge, sier Kristoffer Due-Sørensen, Country Manager Denmark, Unloc.

Det fremtredende samarbeidet startet for fullt i 2021 og har nå begynt utrulling.

— Dette samarbeidet gir oss potensiale til å innta det Skandinaviske markedet. 2022 blir et veldig spennende år, og sammen med Unik skal vi erstatte adgangfriksjon med hverdagsmagi for enda flere, legger CEO i Unloc, Kris Riise til.

Om Unik Bolig:
Unik System Design står bak Unik Bolig, en komplett bransjeløsning som gjør hverdagen enklere for alle som forvalter eiendommer og leiekontrakter. Det er en helhetlig løsning med skreddersydde funksjoner til beste for både administrasjon, driftspersonale og beboere, og så dekker alle behov uansett om eiendomstypen er privat bolig, næringsleie, andelsbolig eller selveier og utleid i privat sektor. Det er den mest brukte løsningen på markedet i Danmark og brukes av mer enn 450 administrasjoner og over 700 000 leiekontrakter.

Om Unloc:
Unloc er et norsk teknologiselskap i rask vekst, med ambisjon om å bygge verdens digitale nøkkelring. Unloc ønsker å åpne dører for alle, overalt — og har så langt åpnet mer enn 2 millioner dører siden oppstarten i 2017. Selskapet utvikler en innovativ software som knytter sammen alle de ulike låsleverandørene inn i én og samme app. Unloc gjør det like enkelt å dele nøkler som å sende en tekstmelding. Selskapet har 40 ansatte i Oslo, Stockholm, København, og London.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave