Unormalt vinterarbeid i nord

 
Unormalt vinterarbeid i nord
Normalt er ikke steinlegging vinterarbeid. Men A. Markussen AS har for første gang noensinne engasjert nye steinleggere i januar.

Tidligere var  vinteren lavsesong med lite arbeid. Nå har A. Markussen AS behov for mer arbeidskraft.

– Sesongarbeidere ras inn utenfor sesong og det har for første gang blitt ansatt steinleggere i januar. Sier prosjektleder Torbjørn Johnsen hos A. Markussen AS.

Helårsdrift

Med god hjelp fra søsterselskapet HeatWork  og deres teknologi kan A. Markussen AS jobbe året rundt med blant annet grunnarbeid, landskapsutforming og steinlegging. I bedriftens maskinpark finnes det hele ti HeatWork‐maskiner, også kjent som teletiner.

– Vi utvider sesongen med å tenke nytt og ta i bruk innovative produkter. Dette gjør at vi kan drifte våre avdelinger med full bemanning også vinterstid, sier marked- og verdikjedeleder Caroline Markussen. Videre forteller hun at bedriften for tiden har flere store oppdrag både i Narvik, Tromsø og Harstad.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår