Usbl bygger boliger i ny Sandefjordsbydel

 
Usbl bygger boliger i ny SandefjordsbydelBoligfeltet Sørby/Virik ligger godt plassert i Sandefjord og er et område som passer alle aldersgrupper.
Arvid Johannessen og Øystein Eriksen er stolte sandefjordinger, og som ansatte i Usbl gleder de seg til å starte utbygging av boligfeltet Sørby, ved Bugården. Boligprosjektet har salgsstart 14. desember i år.

Vi vet hvilke type boliger våre med-Sandefjordinger og medlemmer ønsker, og er derfor stolte av å endelig kunne lansere de første boligene på Sørby for salg, sier Øystein Eriksen.

Selv om området er under utvikling, med flere nye byggeprosjekter, ligger Usbl-boligene tett opp mot villabebyggelsen i Krokenskogen, og blir umiddelbar nabo til et veletablert boligstrøk og nærmiljø. Boligene i første byggetrinn består av tolv moderne tre- og fireroms leiligheter i ulike størrelser. Senere vil det også bygges rekkehus og flermannsboliger.


 Fra venstre: Øystein Eriksen og Arvid Johannesen i Usbl.

 Boliger for alle og enhver
Usbl har vært opptatt av å bygge bærekraftige, energieffektive og moderne boliger på en attraktiv beliggenhet i Sandefjord. Der en både har tilgang til alle fasiliteter som en liten by skal ha, men også umiddelbar nærhet til natur og grøntarealer.

Det er mange boligprosjekter der ute hvor begge deler er tiltenkt, men som ikke eksisterer i realiteten. Vi kjenner Sandefjord ut og inn, våre hjerter er blå, og her garanterer vi at boligkjøperen både får urbane fasiliteter og nærhet til naturen. Vi opplever derfor at vi har boliger for alle, uansett hvilken livsfase en er i, sier prosjektleder Arvid Johannessen.

Eriksen påpeker at Sørby vil ha stor variasjon i boligene. – Det finnes noe for enhver smak. Om det så er en småbarnsfamilie, pensjonister, nyetablerte eller enslige.

 
 Totalt skal det bygges 120 boliger, bestående av både rekkehus, firemannsboliger, seksmannsboliger og leiligheter i lavblokk.

 Administrerende direktør i Usbl, Johan Bruun, mener også at boligbyggingen på Sørby er spesiell:

Sørby er ikke bare nok et boligprosjekt, det vil bli en ny og moderne bydel når prosjektet er ferdigutviklet. Vi i Usbl tror Sørby blir et godt tilskudd til et Sandefjord i vekst, og som representerer vår visjon i praksis, om å gi de beste bolig- og kundeopplevelsene.

 
Administrerende direktør i Usbl, Johan Bruun.

Mer informasjon om boligene på Sørby finner du her.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår