Utfordrer elektro- og energibransjen

 
Utfordrer elektro- og energibransjenIllustrasjonsbilde: Getty Images
ELIADEN 2022: Hva kan elektro- og energibransjen gjøre for å lette energikrisen og gjøre Europa mer uavhengig av russisk gass?

Ukraina-krigen slår inn i energi- og råvaremarkedene i Europa - og i Norge. Energipolitikk har nå også blitt sikkerhetspolitikk, og EU tar grep. Samtidig melder Statnett om kraftunderskudd i Norge fra Trøndelag og sørover fra 2026. Norge har nettopp stått i en vinter med strømpriser vi aldri har sett maken til, og svingningene i strømprisene skaper uforutsigbarhet for norske husholdninger og næringsliv.

Med økt utbygging av fornybar energi og energieffektivisering kan vi både bistå Europa og samtidig ha nok strøm til at Norge lykkes med egen industri og det grønne skiftet. Vi elektrifiserer mer av den tidligere fossile energibruken i samfunnet vårt, og norske produsenter og leverandører ligger i front med nye produkter og tjenester. Fagmessen Eliaden er i år mer aktuell enn noen gang. Her får vi se fremtidens løsninger for energiproduksjon, energilagring og smart effektiv energibruk.

Fagmessen Eliaden sparkes i gang med et spennende åpningsseminar.

Olje- og energiministeren åpner. Deretter får vi høre fra industriledere og eksperter som tar oss gjennom hvordan elektro- og energibransjen kan lette energikrisen med konkrete tiltak.

Videre skal vi ha debatt med politikere og representanter fra næringsliv og fagbevegelse. Europa har satt nye mål og mye skal realiseres allerede i 2022. Hvordan kan vi akselerere det norske bidraget?

Åpningsseminaret holdes 31. mai fra klokken 10.00 på NOVA Spektrum, Lillestrøm (Inngang Øst)

Detaljert program: https://eliaden.no/eliaden-apningskonferanse-2022/

Påmelding: https://events.provisoevent.no/nho/events/eliaden-aapningskonferanse-31-mai/register

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave