Utleiesenteret blir elektrisk - også på veien

 
Utleiesenteret blir elektrisk - også på veienUtleiesenteret velger elektrisk - også til egne medarbeidere. Nylig leverte Mobile Hokksunds salgsleder for nybil, Jahn Thomas Formo, syv elbiler til Utleiesenterets salgs- og markedssjef Morten Dahl. (t.v.)
Utleiesenteret leverer elektriske maskiner til anlegg og fyrer byggeplassene fossilfritt. Når selskapets selgere nå tar i bruk elektriske biler, blir selskapet også grønnere på veien.

– Vi ønsker å ta posisjonen som det grønne og miljøvennlige utleieselskapet i bygg- og anleggsbransjen. Når vi leverer klima- og miljøvennlige alternativer til våre kunder, er det helt naturlig å gjennomføre det grønne skiftet også for våre egne kjøretøy. Et skritt på veien er elbiler til våre selgere, sier salgs- og markedssjef Morten Dahl.

Utleiesenteret var den første i Norge som kunne tilby mobil varme med bioenergi. Da fossilforbudet trådte i kraft ved årsskiftet, hadde selskapet allerede levert flere biobrenselanlegg via sin samarbeidspartner Norsk Bio. Elektriske gravemaskiner har en god stund vært et alternativ i maskinparken for utleie.

– Vi investerer i grønne maskiner der det fins slike. Nå som elbilene er kommet for fullt, rekkevidden er akseptabel og ladenettet stadig utvikles, er det helt naturlig å kjøre grønt også på veien, sier administrerende direktør i Utleiesenteret AS, Knut Grothaug.

Utleiesenteret er en av de største aktørene innen utleie til bygg og anlegg på Østlandet, og driver virksomheten med utgangspunkt i avdelingene i Drammen, Kongsberg, Oslo og på Gardermoen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave