Utlyser totalentreprise på ny svømmehall i Nannestad

 
Utlyser totalentreprise på ny svømmehall i NannestadIllustrasjon: Nuno Arkitektur / Vindveggen Arkitekter
AKTUELLE PROSJEKTER: ØRIK søker totalentreprenør til levering av ny svømmehall til Nannestad kommune.

Av Bjørn Laberg

ØRIK er et forpliktende samarbeid mellom kommunene Eidsvoll, Gjerdrum, Hurdal, Nannestad, Nes og Ullensaker.

Nannestad svømmehall skal bygges i tilknytning til eksisterende Nannestadhallen, der eksisterende inngangsparti og foaje skal bygges om til felles inngang for idrettshall og svømmehall.

Prosjektet består av to bassenger; 25 m (konkurransebasseng) inkl. stup og sklie og 12,5 m (opplæringsbasseng) med rampe og hev/senk- bunn, garderobeanlegg, samt tilhørende tekniske systemer/arealer og støttearealer.

Illustrasjon: Nuno Arkitektur / Vindveggen Arkitekter

Prosjektet inneholder også betydelig opprusting og nyetableringer i utomhusanlegget. Idretts- og nærmiljøanlegget, med blant annet fotballbaner og Nannestadhallen, skal være i drift i hele kontraktsperioden.

Litt fra kravspesifikasjonen:

• Totalentreprenør skal medta en BIM- koordinator som skal lede den tverrfaglige BIM- prosjekteringen. Koordinatoren skal utarbeide en prosjektspesifikk BIM- manual basert på Building Smart Norge sin manual.

• Varmeanlegget er vannbårent basert på fjernvarme. Energimåler tilknyttes SD-anlegget. Varme overføres med gulvvarmeanlegg med romvis individuell regulering. Kaldrassikring med varmluftsporter medtas ved varemottak. Det skal medtas vannbåren snøsmelting i rampe varemottak og ved hovedinngang.

• Totalentreprenøren må koordinere med fjernvarmeleverandør når det gjelder trasevalg, innføring av varmeledninger i bygget, samt inntransport og tilkobling av fjernvarmesentral. Fjernvarme leveres av Statkraft Varme AS. Som en del av kommunens miljøambisjon skal fjernvarme også benyttes til byggvarme.

• Det leveres komplett prosjektert og montert barnesklie iht tegning A-68-08. Sklien skal være så åpen som mulig, men må utformes slik at det ikke kommer vannsprut på omliggende glassfasader. Styring med rødt/grønt lys og tidtakersystem.

• Komplett utførelse av 25 m basseng, samt opplæringsbasseng, med heve-/senkebunn og rampe.

• Primæroppvarming av bassengvann via varmeveksler, samt sekundæroppvarming fra vannkjølt kondensator i ventilasjonssystem. Forbruk av energi til oppvarming skal måles, og forbruksdata overføres til SD-anlegg.

• Det skal etableres automatikkanlegg for sanitæranlegg med tilhørende pumper, følere, reguleringsutstyr og vannmålere. Nytt varmegjenvinningsanlegg fra gråvann med VP installeres. Legionellanlegg med nødvendig oppkobling for styring og dokumentasjon. Det skal velges utstyr som har en kontinuerlig vannbehandling. Det tilbys et produkt som type EnwaMatic eller tilsvarende, med kapasitet tilpasset anleggets systemvolum.

• Det skal monteres fem nye ventilasjonssystem i bygget. Luftteknisk skal hvert aggregat ha eget kanalnett for mulig sonedeling av temperatur. Inndeling av aggregater skal ivareta «skille» mellom den sonen med bassenger med bassengvann på 33 grader, og basseng med 28 grader.

Verdi: 172 millioner kroner
Tiltakshaver: Øvre Romerike Innkjøpssamarbeid (ØRIK)
Arkitekt forprosjekt: Nuno Arkitektur, Vindveggen Arkitekter
Byggeleder: Svendby Bygg Consult AS

Kilde: Byggfakta SMART / ByggeNorge / ØRIK

 

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

Last også ned vår rapport: Trendrapport 2020 - Analyse av byggebransjen basert på de ferskeste tallene.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår