Utvider med 450 kvm bygg fra Adapteo

 
Utvider med 450 kvm bygg fra Adapteo
Nå sørger Adapteo for å løse Evjeklinikkens plassproblemer, med et fleksibelt bygg som er spesialtilpasset kundens behov.

Evjeklinikken har et anerkjent fagmiljø innen behandling av sykelig overvekt. 

Evjeklinikken ligger i Evje og Hornes kommune, én times kjøretur fra Kristiansand. I takt med at stadig flere både barn, unge og voksne som sliter med overvekt, trenger klinikken mer plass. Evjeklinikken har derfor inngått en avtale om å få på plass et nesten 450 kvadratmeter bygg fra Adapteo.

- Det nye, fleksible bygget skal huse både kontorer, klasserom og behandlingsrom. Vi har behov for å samle alle ansatte under samme tak, samtidig som vi får en betydelig oppgradering ,sier teknisk sjef ved Evjeklinikken, Ole Kristian Moen, i en pressemelding.

- Hvorfor valgte dere et fleksibelt bygg, og ikke et tradisjonelt tilbygg/påbygg?

- Dette handler om økonomi. Vi ser at løsningen til Adapteo dekker behovet og gjør at vi kommer gunstigere ut, forklarer Moen.

Evjeklinikken ble startet i 2004 og antall ansatte er nå passert 30. Kontrakten med Adapteo er basert på hele 25 års leie med muligheter for at Evjeklinikken kan vurdere å kjøpe bygget hvert femte år.
- Vi er svært stolte av at Evjeklinikken har valgt Adapteo som sin samarbeidspartner for å løse plassutfordringene de har. Dette eksempelet viser med tydelighet at fleksible bygg gir den beste økonomien, sier daglig leder for Adapteo i Norge, Brian Philips.

Philips legger til at det ikke bare er Adapteos bygg som er fleksible – det er også kontraktene.

- Evjeklinikken har fått en kontrakt av en varighet og med mulighet for utkjøp som passer deres behov og fremtidsplaner. Dette er ressurseffektivt og gjør at kundene våre får kontroll over kostnadene, samt at de får frigjort kapital ved å slippe å binde store summer i form av byggemasse. Vi ser at stadig flere kunder tenker som Evjeklinikken. De er langsiktige og planlegger for lang tid fremover, sier Philips. 

Det nye Adapteo-bygget på Evjeklinikken vil stå ferdig til sommeren/høsten.

Adapteo er et ledende fleksibelt eiendomsselskap i Nord-Europa. Adapteo bygger, leier ut og selger fleksible løsninger for bl.a skoler, barnehager, helse og omsorg, kontorer, bolig og messer. 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår