Utvider staben og åpner nytt distriktskontor

 
Utvider staben og åpner nytt distriktskontorBildet: Kiwa Nordkjemi er nå etablert med distriktskontor i Stavanger
Grunnet økt etterspørsel i Rogaland åpner Kiwa Nordkjemi nytt distriktskontor i Stavanger.

Siden Kiwa NorKjemi (den gang kun NorKjemi) ble opprettet i 2005, hvor man åpnet hovedkontoret i Oslo, har man også etablert kontor i Trondheim.

Stor portefølje

- Etablering av kontor i Bergen er også under planlegging, og åpnes i 2021. Rogaland er et viktig område for oss som selskap, siden fokuset på myndighetskrav er stort blant de profesjonelle private og offentlige eiendomsaktørene. Vi har også etter hvert en stor portefølje av kunder lokalt i Rogaland. Nærhet til markedet og kunne gi markedet rask og god tilgang til profesjonell rådgivning er viktige faktorer, skriver Kiwa i en pressemelding.

Kiwa NorKjemi er ledende leverandør av forskriftsbelagt dokumentasjon i forbindelse med myndighetenes krav til legionellakontroll. Hovedtjenester er risikovurdering, drift av dusjanlegg, og strakstiltak i forbindelse med legionellakontroll.

Nyansatt

- 9. mars var Trond Pettersen (45 år) på plass på kontoret i Stavanger, sentralt plassert i Forus Atrium, Vassbotnen 15. Trond har bakgrunn blant annet fra rådgivning innen livsforsikring. Kiwa NorKjemi skal ansette enda en salgsrådgiver på kontoret, og det foregår intervjuer i disse dager for å hente inn en kollega til Trond. Den første uka på nytt kontor har vært hektisk og innholdsrik, og med god hjelp av et par Oslo-kollegaer, som har vært sammen med ham hele uka, har Trond kommet godt på plass og er i gang med både opplæring og kundemøter.
Kiwa NorKjemi ønsker Trond velkommen og gleder oss til å følge utviklingen til Stavangerkontoret fremover, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave