Utvikler 300 leiligheter i hett vekstområder

 
Utvikler 300 leiligheter i hett vekstområderRonny Engbretsen i Øie Eiendomsutvikling, Katharina Hernæs i AF Eiendom, Britt Tøsse Aandal i Wenaas Kapital.
– Boligene ved Rolvsrud Idrettspark vil være et attraktivt tilskudd som vil bidra til å heve området ytterligere, sier porteføljedirektør Katharina Hernæs.

Sammen med partnerne Øie Eiendomsutvikling, Breidablikk Eiendom, Ragde Eiendom og Wenaas Kapital skal AF Eiendom utvikle 300 boliger sentralt plassert på Lørenskog.

Tomten kan bebygges med rundt 28 900 BRA. Akershus Eiendom har stått for salget av eiendommen.

– AF Eiendom er allerede inne i andre prosjekter i vekstområdet Lørenskog. Vi opplever en kommune med høye ambisjoner, og ser frem til å videreføre det gode samarbeidet med kommunen og idrettslaget som er etablert gjennom forprosjekt og regulering. Boligene ved Rolvsrud Idrettspark vil være et attraktivt tilskudd som vil bidra til å heve området ytterligere, sier porteføljedirektør Katharina Hernæs i AF Eiendom i en pressemelding.

– Ved Rolvsrud idrettspark skal vi tilby bokvalitet i et aktivt område, hvor beboerne også vil kunne nyte godt av et bredt idrettstilbud praktisk talt rett utenfor døren. Samtidig vil prosjektet legge vekt på at man enkelt skal kunne trekke seg tilbake når man ønsker det, sier Hernæs videre.

Hun legger til at nærheten til skoler og flere kjøpesentre, men også kun 20 minutters reisevei til Oslo og kort vei til mange folkerike arbeidsplasser, bør oppfattes populært blant boligkjøperne. Lørenskog har blitt et sentralt knutepunkt som legger til rette for en praktisk hverdag.

AF Eiendom presenterte sist høst en ny strategi for klima og miljø, hvor målet er drastiske utslippskutt i prosjektene. Ambisjonen er å gjennomføre et prosjekt som har langt lavere Co2 utslipp i forhold til tilsvarende prosjekter som er bygget de siste årene.

– Vi gleder oss til å se nærmere på både materialvalg og utforming av prosjektet sammen med partnerne våre. Sammen vil vi utvikle gode løsninger for hver enkelt bolig og en attraktiv møteplass for beboere og brukere av idrettsanlegget. Her skal det bli trivelig å bo og leve, avslutter Hernæs i meldingen fra AF Eiendom.

CLP og Haavind bistod med transaksjonen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår