Utviklingsavdelingen styrker laget med tre nye prosjektsjefer

 
Utviklingsavdelingen styrker laget med tre nye prosjektsjeferNye prosjektsjefer. Fra v: Joakim Bøhn, Knut Yngve larsen og Jonas Norlin
Bane NOR Eiendom har flere utviklingsprosjekter på gang enn noen gang tidligere, og antallet prosjekter vil øke fremover. Utviklingsavdelingen styrker nå laget med tre nye eiendomsutviklere.

– For å håndtere både veksten i antall prosjekter og kompleksiteten i dem trenger vi flere kloke hoder med god gjennomføringskapasitet. Tomtebanken vår knyttet til togstasjoner er stor og utviklingspotensialet er enormt, sier utviklingsdirektør Morten Austestad i Bane NOR Eiendom.

De nyansatte prosjektsjefene har variert erfaring fra eiendomsbransjen og er;

Knut Yngve Larsen kommer fra stillingen som prosjektsjef i Norwegian Property og tidligere Vital Eiendom. Han har lang og bred erfaring med nybygg og transformasjon av eksisterende kontorbygg, handel/bevertning og hoteller. Knut er utdannet sivilingeniør bygg fra NTH (NTNU) og bedriftsøkonom fra NHHK.

Jonas Norlin kommer fra stillingen som prosjektleder i Pilares Eiendom med bolig- og stedsutvikling som ansvarsområde. Han jobbet før det som prosjektansvarlig arkitekt i Lund+Slaatto og Reiulf Ramstad Arkitekter. Han er utdannet arkitekt fra University of East London og Bartlett School of Architecture.

Joakim Bøhn kommer fra stillingen som prosjektleder i Carucel Eiendom. Han har tidligere jobbet som prosjektleder i AF Gruppen, og har i hovedsak erfaring fra rehabiliteringsprosjekter innenfor bolig og næring. Joakim er utdannet sivilingeniør fra NTNU.

Godt rustet for ytterligere vekst

- Prosjektporteføljen vår er stor og variert, og har utgangspunkt i knutepunkt over store deler av landet. Prosjektene varierer i kompleksitet, arealformål og fase. Primært utvikler vi boliger, kontor- og næringsbygg, hoteller, togverksteder og serviceanlegg for jernbanen. Sammen med en sterk kapitalbase og stor handlekraft, er vi godt rustet for mange spennende muligheter og ytterligere vekst fremover. Med de tre nyansatte prosjektsjefene består avdelingen nå av 28 eiendomsutviklere, sier Morten Austestad.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave