VA og VVS viste seg fram i felles paviljong

 
VA og VVS viste seg fram i felles paviljongDaglig leder i Scala Bad, Robert Torp Halvorsen (t.v) og daglig leder i VVP, Bjarne Haugland, mener de har fått være med på en suksess for VA- og VVS-produsentene under årets Bygg Reis Deg. Foto: Odd Borgestrand
BYGG REIS DEG 2021: Endelig kunne VVS og VA-bransjen presentere seg på en felles paviljong under Bygg Reis Deg. Det er ni år siden sist, og for daglig leder i VA og VVS-produsentene VVP, Bjarne Haugland, har dagene på Lillestrøm nærmest vært en festreise.

Av Odd Borgestrand

- Bygg Reis Deg har som ambisjon å samle flest mulig bransjer i byggenæringen til en felles møteplass for profesjonelle- og et bygginteressert publikum. Derfor er det ekstra hyggelig at VA og VVS Produsentene (VVP) deltar med en stor paviljong denne gang, sier Haugland.

Han gir uforbeholden ros til både Norges Varemesse og Bygg Reis Deg for den innsatsen de har lagt ned i forkant av årets messe. Lenge var det usikkert om messen kunne gjennomføres, og flere av medlemmene i VVP var skeptiske. Andre var mer offensive og bestilte egne plasser før det ble endelig bestemt at VVP skulle satse på en egen paviljong. 12 produsenter har gått sammen om årets paviljong.

Vil fylle en hel hall
- Om to år håper jeg vi kan fylle en hel hall på Lillestrøm med et stort flertall av våre 51 medlemmer, sier en engasjert Bjarne Haugland til Byggfakta/VVS aktuelt, som gjerne samarbeider med Fagrådet for våtrom, Rørentreprenørene og andre aktører som jobber med vann.  Vi jobber alle med vann i store og små rør innen VA og VVS, legger han til.

- Jeg håper og tror at dette er starten på noe stort for oss innen VA og VVS. Vi passer godt inn her ved at vi treffer både forbrukerne og fagfolkene. Vi har en stor bredde i produktspekteret, og den innovative utviklingen de siste årene har vært formidabel.

Bygg Reis Deg gir oss en unik anledning til å presentere kvalitetsprodukter og løsninger for et større antall forhandlere og privatpersoner på en og samme arena. Bygg Reis Deg har gjort en kjempejobb med rekruttering av utstillere. På grunn av Covid-19-situasjonen var det mange som unnlot å legge inn denne messa i sine budsjetter for 2021. Likevel har de klart å snu seg rundt, takket være nært samarbeid med arrangørene, sier daglig leder Bjarne Haugland.

Fornøyde utstillere
Daglig leder i Scala Bad, Robert Torp Halvorsen, har ingen problemer med å dele Hauglands entusiasme for paviljongen på Bygg Reis Deg.

- Dette er blitt et flott utstillingsvindu som har vist seg å fungere svært godt. Derfor er vi også veldig fornøyd med det initiativet VVP har tatt med tanke på deltakelse på denne messa.

- Det er vanskelig å måle resultat i forhold til innsats, men jeg har en god følelse for dette. Det er flott å komme ut og møte folk igjen, og det er positivt at vi er flere VVP-medlemmer samlet på et felles område, sier Torp Halvorsen.

- Jeg mener dette er en suksess, og jeg kan garantere at vi blir med på dette opplegget også under neste Bygg Reis Deg, sier han.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave