Vant kontrakt med Alta nærsykehus

 
Vant kontrakt med Alta nærsykehusOppstartsmøte for Alta nærsykehus.
Rambøll har vunnet en åpen anbudskonkurranse for anskaffelse av arkitekt- og rådgivertjenester for prosjektet «Alta nærsykehus».

Rambøll skal levere detaljprosjekt for anbud, detaljprosjekt funksjonsprosjekt og arbeidstegninger, samt kvalitetssikring og muligens mindre justeringer av foreliggende forprosjekt. Finnmarkssykehuset HF er oppdragsgiver og kontraktspart. Per Knudsen Arkitektkontor AS (PKA) og GeoNord er underleverandører.

Prosjektet er en utvidelse i form av nybygg, samt ombygging av eksisterende sykehus. Utvidelsen, nybygget, er på rundt 4.500 kvm BTA, i 3 etasjer. Ombygging er på ca. 1.000 kvm av eksisterende bygg.

Prosjektet vil inneholde nybygg med funksjonene somatikk, (sykehussenger, fødestue, operasjonsstuer og billeddiagnostikk m.m.) og psykisk helse og rus, samt at det gjøres bygningsmessige oppgraderinger av arealer for poliklinikk/dagbehandling i eksisterende bygningsmasse.

- Gode sykehus er en bærebjelke i samfunnet som gir trygghet til de som bor i området. Dette er både en meningsfull og faglig spennende oppgave, sier Eivind Iden, direktør Bygg & arkitektur midt, vest og nord. Helsebygg og sykehus har vært et prioritert område for Rambøll og det er hyggelig å se at vi får uttelling for kompetansen vår og vår gode allianse, avslutter Iden.

Bygget skal ferdigstilles i Q2 2019.
Prosjektet er allerede i gang.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår