Vant totalentreprisen på Paradis Stasjon

 
Vant totalentreprisen på Paradis StasjonBildet: Prosjektet Paradis Stasjon blir en viktig del av Stavangers byutvikling. Illustrasjon: Ad Moment
AKTUELLE PROSJEKTER: Kruse Smith har vunnet konkurransen om totalentreprise på bygging av 44 leiligheter i bydelen Paradis i Stavanger.

Oppdragsgiver er eiendomsutviklingsselskapet K2 Bolig og Bane Nor Eiendom.

- Vi er stolte over å fortsette et godt samarbeid med K2 Bolig og Bane Nor Eiendom, og svært fornøyde med å ha kommet i mål om denne kontrakten sammen. De er profesjonelle byggherrer som stiller strenge krav til entreprenørene de samarbeider med. Det passer oss godt, forteller Skjalg Lund, regiondirektør i Kruse Smith, i en pressemelding.

Boligprosjektet bygges i ett byggetrinn. På området er det videre planlagt et næringsbygg i nær tilknytning til leilighetsprosjektet. Kruse Smith har intensjonsavtale om å bygge dette når leietakerne er på plass.

- Kruse Smith kom best ut etter en tidligfasekonkurranse hvor vi vurderte både konkret tilbud og tidligere samarbeid og erfaringer. Vi har fra før god erfaring med å bygge med Kruse Smith, og vi har etablert et godt og tillitsbasert samarbeid i dette nye prosjektet, forteller Sigve Hebnes, daglig leder for K2 Bolig.

Utbyggerne er ikke i tvil om at Paradis i Stavanger vil bli et svært ettertraktet bo- og næringsområde fremover. På Paradis stasjon skal det bygges nær 20 000 m2 med næringsareal, og i nær tilknytning er det godkjent planer for ytterligere 50 000 m2.

- Her bygger vi moderne og fremtidsrettede leiligheter og næringsareal, sentralt på sentrum og midt i ett av regionens beste kollektivknutepunkt. Prosjektet Paradis Stasjon blir en viktig del av Stavangers byutvikling, oppsummerer Hebnes.

Grunnarbeidet starter i disse dager. Prosjektet skal ferdigstilles sommeren 2023.

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave