Veidekke bygger nytt sentrallager for Felleskjøpet

 
Veidekke bygger nytt sentrallager for FelleskjøpetBildet: Bygget blir på totalt drøyt 23.600 m2 BTA og skal oppføres på Gardermoen i Ullensaker kommune.
Veidekke Logistikkbygg har skrevet kontrakt med Olav Thon Eiendom (Gardermoen Park AS) om oppføring av Felleskjøpets nye sentrallager på Gardermoen.

Kontrakten er en totalentreprise på 181 millioner kroner ekskl. mva.

- Vi er svært tilfredse med at Olav Thon Eiendom har valgt oss som entreprenør for et stort logistikkprosjekt. Oppdraget passer perfekt for vår satsning på utvikling, spesialisering og oppføring av yrkesbygg i totalentreprise. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser frem til en spennende og fruktbar byggeprosess sammen med Felleskjøpet og Olav Thon, sier daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg AS, i en pressemelding.

Bygget blir på totalt drøyt 23.600 m2 BTA og skal oppføres på Gardermoen i Ullensaker kommune. Byggearbeidene starter opp etter ferien og prosjektet skal gjennomføres på 18 måneder.

Hele eiendommen er på 60 mål, og vil når alt står ferdig få et lagerbygg på 20.000 m2 med automasjonsløsninger og andre tilpasninger til vareslag og vareflyt, en kontordel på 850 m2, et kaldtlager på 2.600 m2 for småmaskiner/redskaper samt 25.000 m2 utendørs lagerplass til maskiner.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår