Veidekke bygger om Hetland VGS

 
Veidekke bygger om Hetland VGSIllustrasjonsbilde: 2BT - Rogaland fylkeskommune
Veidekke har fått i oppdrag av Rogaland fylkeskommune å rehabilitere og utvide Hetland videregående skole i Stavanger.

Kontrakten er en totalentreprise verdt 93 millioner kroner. Det nye skolebygget skal miljøsertifiseres til klassifisering BREEAM Very Good. Bygget i massivtre får stor grad av synlig trevirke innendørs, mens fasaden blir i glass og tegl med innslag av treverk. Veidekke skal delvis sanere og totalrehabilitere et eksisterende skolebygg for å gi plass til nye auditorier og kontorarealer samt lage nytt anlegg utendørs på deler av skoletomten.

- Veidekke har lang og god erfaring i å bygge skoler og gjennomføre miljøsertifiserte byggeprosjekter. Her får vi skolebygg i daglig bruk som nærmeste nabo, så vi vil sette HMS i førersete gjennom hele prosjektet. Dette blir et flott prosjekt som blir til stor glede for elever og ansatte ved Hetland skole, og vi takker Rogaland Fylkeskommune for oppdraget, sier distriktsleder Frode Friestad i Veidekke Bygg Stavanger, i en pressemelding.

Prosjektleder Rune Magne Johannessen er trygg på at Rogaland fylkeskommune har fått en meget god samarbeidspartner og ser frem til et godt samarbeid med Veidekke Bygg i forbindelse med utvidelsen av Hetland VGS.

- Utvidelsen av Hetland videregående skole vil øke skolens kapasitet med omkring 270 elevplasser til en samlet kapasitet på omkring 860 elever. Detaljprosjektering vil pågå gjennom høsten og byggestart på tomten er satt til januar 2022. Elevene ved Hetland VGS skal ta sitt nye skolebygg i bruk etter sommeren 2023, sier Johannessen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår