Veidekke har HMS-uke

 
Veidekke har HMS-ukeBildet: Anne Thorbjørnsen
Veidekke arrangerer sin årlige HMS-uke. Tema er risikostyring og læring. Oppmerksomheten vil rettes mot den såkalte SOS-samtalen («samtale om sikkerhet»), et verktøy for å vurdere sikkerhet i konkrete arbeidssituasjoner.

- Vi har gjennom flere år arbeidet målrettet for å redusere antall skader og har en nullvisjon for alvorlige skader. I årets HMS-uke legger vi særlig vekt på hvordan og hva vi kan lære av tidligere hendelser, sier konserndirektør Anne Thorbjørnsen i en pressemelding.

I forbindelse med HMS-uka inviterer Veidekke også alle leverandører og underentreprenører til å konkurrere om beste idé til sikkerhetsforbedringer på bygge- eller anleggsplass.

– Sikkerhet er et felles bransjeansvar. Vi håper at denne konkurransen vil gi oss ideer og forslag til forbedringer som vi selv ikke har tenkt på, som vi kan realisere sammen, sier Arne Giske.

– Ulike aktører har ulike erfaringer, innfallsvinkler og kompetanser, og alle deler av bransjen må bidra for at vi sammen skal kunne løfte bransjens HMS-arbeid.

Tirsdag 21. mai gjennomfører samtlige arbeidssteder i Veidekke en halvtimes kollektiv sikkerhetsstans. Hensikten er å gjennomgå tidligere hendelser for å bli mer årvåkne på potensielt farlige situasjoner og gjennomføre nødvendige endringer slik at man unngår at farlige situasjoner gjentar seg.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår