Veidekke med nytt Jarlsø-oppdrag

 
Veidekke med nytt Jarlsø-oppdragIllustrasjon: KB arkitekter
Veidekke har inngått nok en av avtale med Jarlsø Eiendom, denne gang om å bygge 33 leiligheter med parkeringskjeller i prosjektet Jarlsø Fjordpark i Tønsberg kommune.

 Kontrakten er en totalentreprise verdt 112 millioner kroner ekskl. mva.

- Vi takker så mye for oppdraget og fornyet tillit fra Jarlsø Eiendom. Fjordparken, som ligger sentralt på øya, blir vårt tredje prosjektet sammen i løpet av de siste årene. God arkitektur og kvalitet i tillegg til den unike beliggenheten, har bidratt til å etablere øya som et attraktivt boligområde for mange, sier distriktsleder Lars N. Hjertås i Veidekke Bygg Vestfold og Telemark, i en pressemelding.

Jarlsø Eiendom har arbeidet med utvikling av boområdet på Jarlsø utenfor Tønsberg i en årrekke. Her får beboerne umiddelbart nærhet til fjorden og skjærgårdsnaturen som hage. Etter at broa og øya ble åpnet for allmennheten begynte utbyggingen i 2007, og siden den gang er 318 leiligheter ferdigstilt. Prosjektet Fjordparken består av 33 leiligheter fra 53 m2 til 160 m2 med parkeringskjeller, felles takterrasser, spa-fasiliteter og treningsrom.

- Vi er glade for å kunne fortsette utbyggingen på Jarlsø i samarbeid med Veidekke. Vi har god kjennskap til hva som er viktig for våre kunder, og vi gleder oss over at vi har kunnet tilby det i dette prosjektet som har blitt veldig godt mottatt i markedet, sier Stian Røed i Jarlsø Eiendom.

- Nøkkelen til å realisere prosjektet i en periode med økende byggekostnader har vært det gode samarbeidet mellom Jarlsø Eiendom, KB arkitekter og Veidekke. Sammen har vi funnet frem til løsninger som gir en kombinasjon av å imøtekomme leilighetskjøpernes behov, ivareta tiltalende design og få til god byggeprosess, mener Røed.

Byggearbeidene er allerede igangsatt med planlagt overlevering i slutten av 2024. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave