Veidekke styrker seg innen fundamentering

 
Veidekke styrker seg innen fundamenteringBildet: Martin Gadd, direktør for Spesialenheter i Veidekke Infrastruktur
Veidekke har inngått en intensjonsavtale om kjøp av resterende 51 % i Hallingdal Bergboring fra Fjellberg Eiendom AS, og vil deretter fusjonere det sammen med Kynningsrud Fundamentering for å etablere et felles selskap.

Det nye selskapet eies 87,5 % av Veidekke Entreprenør og 12,5 % av familieselskapet Fjellberg Eiendom AS i et strategisk partnerskap.

- Vi ønsker å samle spesialistkompetanse, erfaring og kapasitet innen fundamentering i de to selskapene for å gi oss økt konkurransekraft til å konkurrere om de stadig større anleggsoppdragene. Vår ambisjon er å bli en solid markedsleder og totalleverandør i bransjen, sier Martin Gadd, direktør for Spesialenheter i Veidekke Infrastruktur, i enpressemelding.

Veidekke eier fra tidligere 100 % av Kynningsrud Fundamentering og 49 % av Hallingdal Bergboring. Oppkjøpet av de resterende 51 % av Hallingdal Bergboring muliggjør fusjonen. Navnet på det nye selskapet er ikke bestemt, men vil bli offentliggjort etter at oppkjøpet og fusjonen er gjennomført.

- Transaksjonen og etableringen av det nye selskapet forventes ferdigstilt rundt årsskiftet, forutsatt tilfredsstillende resultat i en forenklet selskapsgjennomgang samt godkjennelse fra Konkurransetilsynet, avslutter Martin Gadd.

Selskapet, som vil bli en sterk fundamenteringsvirksomhet og som viderefører brønnboringen i Hallingdal, skal ledes av Martin Gadd. Lederne i de to selskapene, Erling Omre fra Kynningsrud Fundamentering og Geir Veslegard fra Hallingdal Bergboring, blir begge med i ledergruppen i det nye selskapet. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår