Veidekke utvider Bekkestua ungdomsskole

 
Veidekke utvider Bekkestua ungdomsskoleFoto: Arkitektgruppen lille frøen as
Veidekke har etter avsluttet samspillsfase skrevet kontrakt med Bærum kommune om oppføring av nybygg og rehabilitering av dagens bygningsmasse på Bekkestua ungdomsskole.

Kontrakten er en totalentreprise verdt 182 millioner kroner ekskl. mva.

Skolen skal utvides fra fem til ti-parallell skole med plass til 900 ungdomsskoleelever. Eksisterende bygnings­masse skal oppgraderes og funksjonene i disse videreføres. Kontrakten omfatter også et nytt skolebygg over tre etasjer som skal romme klasserom og tilhørende støttefunk­sjoner som garderober, grupperom og fellesrom. Nybygget knyttes til det eksisterende skolebygget med et nytt mellombygg av broer over to etasjer som vil danne en romslig hovedinngang til skolen.

- Vi ser frem til å bygge nok et spennende skoleprosjekt for Bærum kommune. Etter en konstruktiv og løsningsorientert samspillsfase er vi nå klare til å ta fatt på byggearbeidene og oppføre et flott og moderne skolebygg til glede for elever, lærere og ansatte, sier Erik Økland, avdelingsleder for offentlige byggeprosjekter i Veidekke Bygg Oslo, i en pressemelding.

Byggestart er planlagt i juni med ferdigstillelse i desember 2021.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår