Veiplanlegger

 
Veiplanlegger
Søknadsfrist: 21.11.2021
Sted: Fredrikstad - Infrastructure
Tittel: Veiplanlegger

Vil du jobbe i et av Norges største fagmiljøer innen veg og samferdsel? Har du prosjekteringserfaring og solid kunnskap innen vegplanlegging? Og er du en god relasjonsbygger med gode kommunikasjonsegenskaper? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!  Vi søker etter vegplanleggere til vårt kontor i Fredrikstad.

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge og  er en ledende aktør innen samferdselssektoren. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter med innovative faglige løsninger, prosesser og bruk av digitale verktøy. Hos oss får du:

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • I stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Interne kompetansenettverk med samarbeid på tvers av fagfelt og regioner
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Fleksibel arbeidstid
 • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger

VELKOMMEN TIL VEI OG TRANSPORTPLANLEGGING I FREDRIKSTAD

Seksjon veg i Fredrikstad er en kunnskapsrik og sosial gjeng med både yngre, nyutdannede og senior ressurser. Med spennende prosjekter er medarbeiderne selv med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling, noe som blir jevnlig fulgt opp. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt. Her vil du kunne jobbe med alt fra de store utstrakte vegutbyggingsprosjektene til lokale prosjekteringsoppgaver i avgrensede områder. Du vil samarbeide tett med andre vegplanleggere i tverrfaglige prosjekter og i alle planfaser fra skisseprosjekter til totalentrepriser.

Dine hovedoppgaver vil omfatte:

 • Modellbasert veg- gateprosjektering
 • Koordinering og samarbeid med andre fag
 • Utarbeidelse av beskrivelse for anbudsgrunnlag iht. NS 3420 eller prosesskoden
 • Oppfølging i byggeperioden
 • Utviklingsarbeid innen prosess og metode for prosjektering

I tillegg kan du få mulighet til å jobbe med:

 • Disiplinledelse og veiledning av yngre vegingeniører
 • Prosjektledelse
 • Tilbudsledelse

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør ha god tverrfaglig forståelse for å bygge opp relasjoner og tillit. Du bør være proaktiv, ha god evne til helhetstenkning samt ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Du jobber strukturert og metodisk og trives med å dele kunnskap og bygge og utvikle profesjonell fagkompetanse. Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Master eller bachelor innen vegfaget
 • Minimum 3 års relevant erfaring fra prosjektering av veg og samferdsel, men har du kortere erfaring eller er nyutdannet er du også velkommen til å søke
 • Du er nysgjerrig og ønsker å omstille deg med de endringene som markedet krever
 • God formidlingsevne på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER

COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere, og i tråd med diskrimineringsgrunnlaget, ikke å diskriminere noen på grunnlag av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell orientering, religion eller annet livssyn, funksjonsnedsettelse eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, og også i rekruttering- og ansettelsessituasjoner.

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ta kontakt med seksjonsleder i Fredrikstad, Mona Elisabeth Karlsen på tel. +47 975 52 661.

SLIK SØKER DU

Klikk på linken under og fortell hvorfor du er rett person for stillingen. Vi ser gjerne at du sender oss din søknad og CV så snart som mulig, ettersom rekrutteringsprosessen allerede har startet.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår