- Vi skal fronte miljøriktige produktvalg

 
- Vi skal fronte miljøriktige produktvalgIllustrasjonsbilde. Foto: Dana Lim
BYGG REIS DEG 2021: - Under årets messe blir det viktig å vise oss frem for bransjen. Her kommer vi til å vektlegge vårt sortiment av profesjonelle fugeprodukter, med hovedfokus på miljøriktige produktvalg.

Av Bjørn Laberg

Det sier Rune Ludvigsen, Country Manager i Dana Lim Norge til Byggfakta.no

Bygg Reis Deg nærmer seg med stormskritt. Byggfakta har spurt et tilfeldig utvalg utstillere, om hvilke forventninger de har til messa, og hvilke produkter de kommer til å fronte denne gang.

- Kanskje lære noe nytt

- Vi gleder oss veldig til å delta. Dana Lim har aldri vært med på Bygg reis Deg tidligere, og vært lite synlig i media, så nå blir det spennende å vise oss frem til en stor del av den samlede bransje under disse hektiske dagene. I tillegg gleder vi oss til å se hva slags nye produkter og ny teknologi som bransjen har å by på, og kanskje lære noe nytt, som vi kan ta med oss videre, sier Ludvigsen.

- Vi har forventninger om å treffe både bestående og potensielle kunder og partnere. Det skal bli veldig hyggelig å igjen treffe folk ansikt til ansikt etter så lang tid med telefoner og elektroniske møter. Vi har i perioden som har gått lært oss ny arbeidsmetodikk, og effektive kommunikasjonsmåter, men ingen ting kan erstatte personlig kontakt, og den dynamikken som oppstår ved fysisk kontakt, mener han.

Han forteller at Dana Lim Norge også vi ha en konkurranse på stand, der de hver dag ønsker å premiere den som legger den peneste fugen, med en proff elektrisk fugepistol i premie.

Svanemerket akrylfugemasse

- Vi har også lansert noen nye produkter som vi vil vise frem på messen. Et av de viktigste produktene er vår nye Svanemerkede akrylfugemasse. Acryl Extra 505 kan brukes til fuging og tetting av mindre sprekker og hull i tørre rom, og har samme tekniske fordeler som flere av Dana Lims andre akrylfugemasser. Den synker minimalt, er enkel å påføre, kan slipes og gir et perfekt grunnlag før etterfølgende finish med maling, sier Ludvigsen.  

- Vi har alltid vært stolte over våre grønne løsninger, og derfor er det ekstra stas å lansere Acryl Extra som er med på å komplettere vår serie med svanemerkede produkter. Vi er glade for å kunne tilby en komplett serie av produkter som forbedrer bygg og som møter fremtidens grønne omstilling. Vi har jo lenge hatt et monteringslim i sortimentet, Cool Tack 286, som kan benyttes ned til minus 5 grader, og nå som høsten og vinteren står for døren, og byggeplassene blir kaldere og kaldere, tror vi dette kan være interessant for besøkende til vår stand, sier Rune Ludviksen avslutningsvis

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave