Vi søker en utviklingsorientert Teknisk Sjef med sterk teoretisk bakgrunn og praktisk tilnærming

 
Vi søker en utviklingsorientert Teknisk Sjef med sterk teoretisk bakgrunn og praktisk tilnærming
Søknadsfrist: Snarest
Sted: Berghagan 4, 1405 Langhus
Tittel: Teknisk Sjef

Armaturjonsson vokser og vi har stort fokus på utvikling. Vår tekniske sjef overtar nå rollen som daglig leder for selskapet, og vi ser nå etter hans etterfølger.

Teknisk Sjef
Du ser hele tiden etter løsninger til å jobbe smartere, og tør å utfordre og tar i et tak der det trengs. Videre er du en løsningsorientert, imøtekommende, pålitelig og innovativ person - i tråd med våre verdier.

Vi tror at du motiveres av langsiktig resultatoppnåelse, og arbeider strukturert og målrettet. I tillegg er du utviklingsorientert og trives med kontinuerlig forbedringsarbeid. Du vil bidra til at Armaturjonsson skal være den beste VVS-bedriften i Norge. Vi er svært opptatt av kundetilfredshet og vårt merkeløfte er Akkurat sånn proffe rørleggere vil ha det!


Sentrale oppgaver vil være

 • Ledergruppens representant i teknisk avdeling
 • Ansvaret for teknisk avdeling (14 pers), herunder teknisk tegning, kundesupport, produkt, marked og prefab
 • Rådgivende salg langt foran i verdikjeden (byggherre, beskrivende etc)
 • Deltakelse i ledergruppe
 • Personalansvar
 • Kundekontakt
 • Kontakt mot forskningsmiljøer, FoU
 • Reklamasjoner
 • Leverandørkontakt

Faglige og personlige kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har relevant VVS-teknisk bakgrunn og erfaring. Du kan være utdannet rørlegger med tillegg av KEM fagskole, eller du har en BSc eller MSc innen Energi og Miljø fra en høyskole. Vi mener det er viktig med en praktisk tilnærming eller erfaring for å fungere best mulig i rollen.

At du tør å utfordre, ser vi på som positivt. Videre så er det viktig at du tar i et tak der det er behov for det, samt å tenke positivt rundt endringer og innovasjon.

Du trives med å lede og utvikle mennesker, og vil være ansvarlig for 14 personer i avdelingen. Vi mener det er viktig at du er tydelig og direkte i din kommunikasjon, og at du behersker både norsk og engelsk på en utmerket måte. 

Du passer godt sammen med oss om du er en strukturert og resultatorientert person som i tillegg er pålitelig, positiv og imøtekommende. Det er viktig at du har en proaktiv holdning til digitaliseringsprosesser og er løsningsorientert.

Vi tilbyr

 • Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver
 • Mulighet for faglig og personlig utvikling
 • Et lønnsomt og solid selskap
 • Et team av engasjerte og kvalifiserte kollegaer
 • Du får ta del i Armaturjonssons kompetanseplattform
 • Godt arbeidsmiljø og gode beslutningsprosesser
 • Konkurransedyktige betingelser


Armaturjonsson har valgt Orion som sin samarbeidspartner på rekrutteringen. Vi oppfordrer deg til å laste opp din søknad og cv som pdf vedlegg via linken i annonsen.

Om arbeidsgiveren

Armaturjonsson AS er et av de ledende selskaper i Norge med produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme, og kjøling innendørs i boliger og yrkesbygg, i tillegg til installasjonsmateriell for rørleggerbransjen.
Våre varer selges via norske rørgrossister til rørleggerbransjen.
Armaturjonsson AS hadde i 2020 en omsetning på 360 millioner NOK og fremstår som økonomisk solid. Hovedkontoret ligger på Langhus i Nordre Follo kommune.
Vi skal være den beste partneren for VVS-bransjen. Vi er derfor avhengig av medarbeidere med høy kompetanse og praktisk erfaring, eller evne til å tilegne seg dette, og som brenner for at våre kunder skal få de beste forutsetningene for sine installasjoner.
Våre verdier er løsningsorientert, imøtekommende, pålitelig og innovativ.
Armaturjonsson er opptatt av rekruttering av kvinner i bransjen, og vi er således en stolt sponsor av Ingeborg-nettverket.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår