Vice president

 
Vice president
Søknadsfrist: 05.10.2022
Sted: Bergen/Stavanger - Water & Environment
Tittel: Vice President

Vi søker etter en inspirerende og drivende leder til rollen som Vice President (VP) for Vann og Kommunalteknikk COWI har et uttalt mål om å bygge kompetanse for fremtiden. Vi vil forsterke et miljø der vi utvikler oss, og vi vet at kompetanseutvikling er avgjørende for ansattes ønske for å bli og trives i COWI. Vi har utrolig dyktige kloke hoder som skal oppleve å bli sett og satset på. For å kunne nå dette målet trenger vi også en motiverende leder!


VIL DU LEDE OG UTVIKLE EN STOR AVDELING MED DYKTIGE MEDARBEIDERE OG MED NOEN AV BRANSJENS MEST SPENNENDE PROSJEKTER?
For å lykkes som VP er det viktig at du er en motiverende og samlende leder som kan utøve klokskap og fleksibilitet. Din hovedoppgave vil være å lede våre ledere ved å bygge et sterkt lederteam. Vi tror dette vil realisere våre ambisjoner om god lønnsomhet, vekst og motivasjon gjennom utvikling av avdelingens ledere og medarbeidere. Dette er en unik mulighet for deg som søker et forretningsmessig ansvar og som ønsker å arbeide med utvikling av mennesker, kunder og organisasjonen som helhet. Vi ser etter deg som har erfaring med å lede ledere, forståelse for prosjektgjennomføring, og som kan vise til tidligere resultatansvar.

Avdeling Vann og Kommunalteknikk har i dag 90 dyktige medarbeidere fordelt på 8 seksjoner i Bergen, Stavanger, Haugesund, Kristiansand, Larvik, Hønefoss, Trondheim/Bodø og Hamar. Avdelingen dekker alle fag innenfor vann og kommunalteknikk i Cowi.
Ettersom våre prosjekter varierer både i størrelse og faglig innhold, vil du hos oss finne dyktige ingeniører og rådgivere, som du kan være med på å videreutvikle.

KONTORSTED
Du vil ha hovedsete i Bergen eller Stavanger, men det vil være naturlig med noe reise til de forskjellige lokalkontorene.

VI TILBYR:

  • Spennende lederoppgaver i et sterkt fagmiljø
  • Arbeid med strategi som fokuserer sterkt på bærekraft og det grønne skifte
  • Samarbeid i COWI om marked- og fagutvikling også utenfor Norge
  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs satsningsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter i alle leder- roller, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Et godt arbeidsmiljø - det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
  • Et aktivt bedriftsidrettslag, lønningstreff og bedriftshytter
  • Fleksibel arbeidstid


ER DU INTERESSERT?
Da ser vi gjerne at du søker nå og sender oss din CV. Hvis du ønsker en uforpliktende prat før du søker eller har andre spørsmål er du velkommen til å kontakte vår rekrutterer Kathrine Tronvold på tlf.908 36 349/e-post: kttr@cowi.com eller Divisjonsdirektør Jørn Christen Johnsen på tlf: 900 21 716/
e-post: jcj@cowi.com


VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
Vi tror at mangfold gir en sterkere og bedre virksomhet. COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, transseksuell identitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

Om arbeidsgiveren
COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1300 medarbeidere. Vi samarbeider tett på tvers av fagmiljøene i COWI. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.
#LI-Hybrid

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave