Vil bygge ny Kleiverud skole

 
Vil bygge ny Kleiverud skoleBildet: Kleiverud skole skal ha ordinær drift i hele byggetiden. Rivning av eksisterende bygninger og bygging av ny gymsal skal ikke utføres før den nye skolebygning står ferdig. Foto: Holmestrand kommune
AKTUELLE PROSJEKTER: Holmestrand kommune inviterer til prekvalifisering i konkurranse om kontrakt samspill til totalentreprise for bygging av nye Kleiverud skole, til en verdi av cirka 100 millioner kroner.

Av Bjørn Laberg

Det er planlagt en ny skolebygning trinn 1 til 7 med 1,5 parallell, beregnet for ca 200 elever med gymsal nord på tomten for eksisterende skolebygninger.

Prosjektet omfatter også arbeider på skolens utearealer skal delvis omarbeides med nye funksjoner. Det er forutsatt en endring av skoletomten mot nord med parkering, «kiss & ride» og etablering av energibrønner til varmepumpe osv. Anskaffelsens verdi estimerer seg til cirka 100 millioner kroner, inklusive samspillsfasen. Det tas sikte på at bygget skal være så klimanøytralt som mulig i forhold til fornybar energi innen de økonomiske rammer som er satt.

Bygget kan oppføres både som et tradisjonelt bygg eller et bygg i massivt tre. Fokus vil være på byggets miljøfotavtrykk i oppføring og driftsfasen, samt støy i byggefasen. Det er via et arkitektfirma utarbeidet en mulighetsstudie til planløsning og plassering av ny bygning på skoletomten. 

Totalentreprenører som prekvalifiseres vil bli invitert til deltagelse i anbudskonkurranse for totalentreprisen. Anskaffelsen inneholder blant annet følgende fagområder:
- Grunnarbeider
- Bygg
- Varme, - sanitær og ventilasjon
- Elektro
- Automatikk
- Utomhus
- Rivning av eksisterende skolebygg

Prosjektets samspillsfase har oppstart 15. juni 2020 og skal være avsluttet til 30. september 2020. Gjennomføringsfasen forutsettes oppstart umiddelbart etterpå, 1. oktober 2020.

Gymsalen dimensjoneres for å kunne gi et tilstrekkelig kroppsøvingstilbud for elevene i skolen. Skolen skal ha ordinær drift i hele byggetiden. Rivning av eksisterende bygninger og bygging av ny gymsal skal ikke utføres før den nye skolebygning står ferdig.

Tilbudsfrist: 10. mars 2020

Tiltakshaver: Holmestrand kommune
Utredningskonsulent: Asplan Viak AS, Skien
Verdi: cirka 100 millioner kroner

(Kilder: Byggfakta Live / ByggeNorge / Holmestrand kommune)

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta Live.


 

Last også ned vår rapport om: De 100 kommunene som har de største prosjektplanene

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår