Vil du jobbe med bærekraftige løsninger for fremtidens rørfornyelse?

 
Vil du jobbe med bærekraftige løsninger for fremtidens rørfornyelse?
Søknadsfrist: 06.02.22
Sted: Oslo
Tittel: Avdelingsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse, og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss! 

NCC Infrastructure gjennomfører små og store infrastrukturprosjekter i Norden, med verdi fra noen millioner til flere milliarder kroner. Avdeling No-Dig er i dag spesialisert på gravefrie løsninger og metoder for rørfornyelse, med avdelinger i Norge, Sverige og Danmark. NCC No-Dig har i dag ca. 30 ansatte i Norge. 


Avdelingsleder 
Er du vår nye avdelingsleder? Da nåværende leder går over i ny rolle i virksomheten søker vi hans etterfølger. Som avdelingsleder får du en unik mulighet til å lede og videreutvikle NCC No-Dig som en ledende aktør innen No-Dig markedet i Skandinavia. 

Om stillingen 
Som avdelingsleder i NCC No-Dig vil du ha det overordnede ansvaret for å lede produksjonsprosessen sammen med anleggslederne. Du er ansvarlig for at kundenes forventninger oppfylles, samt at prosjektene gjennomføres innen tids-, kvalitet/ytre miljø og kostnadsrammer. Du vil ha mye kontakt med både nye og eksisterende kunder, samt holde kontakt med leverandører i inn- og utland. I rollen inngår personalansvar, samt at du gjennomfører oppdrag i henhold til avdelingens felles handlingsplan.

Personlige egenskaper og kvalifikasjoner 
For å trives i stillingen og hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement og du må våge å tenke nytt. Du er trygg i lederrollen samtidig som du har kunnskaper innen produksjonsprosess, planlegging, produksjonskalkyler og økonomioppfølging. Du er løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Som avdelingsleder er det en fordel at du har:

  • Høyere utdanning innen tekniske fagområde (for eksempel teknisk fagskole eller bachelor)
  • Ledererfaring (prosjekt og/eller personalledelse)
  • Erfaring fra VA-virksomheter eller No-Dig
  • Gode kommunikasjonsevner i norsk/svensk og engelsk, gjerne også tysk
  • God teknisk forståelse
  • God økonomiforståelse 
  • Førerkort klasse B


Vi tilbyr
I NCC har vi konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggs- og No-Dig-miljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Stillingen gir gode karrieremuligheter for kandidater med ambisjoner. Din arbeidsplass vil i hovedsak være på hovedkontoret til NCC på Brynseng i Oslo, men også ute på prosjekter og kunder i Østlandsområdet.

NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på 55 Mrd NOK i 2020 og ca 14.500 ansatte. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Søknadsinformasjon
Jefferson Wells samarbeider med NCC i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. Registrer din CV og søk på stillingen med søknadstekst på www.jeffersonwells.no

Søknadsfrist: 06.02.2022
Arbeidssted: Oslo 
Tiltredelse: Etter avtale 
Kontraktsform: Fast ansettelse 

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved; 
Benedikte Lund, mobil: +47 928 35 315 / benedikte.lund@jeffersonwells.no , eller
Siri Aulund, mobil: +47 478 00 825 / siri.aulund@jeffersonwells.no 
Erik Skjørtvedt, mobil: +47 928 61 896 / erik.skjortvedt@jeffersonwells.no

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår