Vil ha flere forslag til Oslo bys arkitekturpris

 
Vil ha flere forslag til Oslo bys arkitekturprisBildet: Fjorårsvinneren av Oslo bys arkitekturpris – Bjerkedalen park (Foto: Plan- og bygningsetaten)
– Vi har fått inn gode forslag til kandidater, men vi ønsker enda flere. Hvis du allerede nå vet hvem du ønsker å foreslå, ikke vent til 1. april.

- Send oss gjerne en e-post med forslag i dag. Det sier Hilde Olea Simonsen, enhetsdirektør for ressurssenteret i Plan- og bygningsetaten.

Alle kan foreslå kandidater til prisen. Det kan være en bygning, et byrom eller en park som du synes fortjener oppmerksomhet. Kriteriene for tildeling er at byggeprosjektene skal være ferdigstilt i 2015, og landskapsprosjektene skal være fra perioden 2011–2015.

– Du trenger ikke skrive en lang søknad, sier Simonsen. – Det holder med navn og adresse på prosjektet, og gjerne en setning om hvorfor du foreslår prosjektet.

Kandidatene blir stilt ut på Rådhusplassen i oktober, i en utstilling designet av Line Solgaard arkitekter i samarbeid med Kulturbyrået Mesén og kunstner Sebastian Sanders.

Plan- og bygningsetaten er sekretariat for prisen og mottar forslagene.  Rådet for byarkitektur vurderer forslagene og nominerer deretter tre kandidater for byutviklingskomiteen. Komiteen innstiller vinneren og inntil to hedrende omtale til forretningsutvalget på Rådhuset.

Prisen deles ut i bystyresalen 13. oktober 2016. Send forslaget til arkitekturpris@pbe.oslo.kommune.no.

Mer om prisen

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår