Vil tilby byggesystemer fra 100 prosent resirkulert materiale

 
Vil tilby byggesystemer fra 100 prosent resirkulert materialeIllustrasjonsbilde. Foto: BEWI
BEWi, leverandør av emballasje-, komponenter- og isolasjonsløsninger, melder at selskapet har gjennomført produksjon av formstøpte byggematerialer laget av 100 prosent resirkulert ekspandert polystyren (EPS).

Produksjonen ble gjort på BEWis anlegg på Frøya. Dette betyr at selskapets nye produktlinje GreenLine snart vil inkludere et komplett utvalg av bærekraftige løsninger for bygningsisolasjon, fra plater i forskjellige dimensjoner til fundamentsystemer (ringmur, L-element).

- Dette er et gjennombrudd for hele bransjen. Dette viser at EPS, der det aktuelt, ikke bare er uerstattelig når det gjelder bruksområde og egenskaper, men også et 100% bærekraftig valg,» sier Eskil Wahl, salgssjef for BEWi Insulation i Norge, i en pressemelding.

- Hos BEWi er bærekraft kjernen i vår innovasjon, både for materialer og produkter. Vi ønsker å tilby innovative produkter som har en bærekraftig profil i en sirkulær verdikjede. Vi er stolte av å kunne tilby kundene våre løsninger fra resirkulert materiale og samtidig øke det bærekraftige aspektet ved løsningene, fortsetter Wahl.

BEWi har tidligere lansert sitt Recycled Inside konsept, som er EPS laget av opptil 100 prosent resirkulert materiale. Fram til nå har produksjonen konsentrert seg om isolasjonsplater, som produseres ved en blokkstøping- og trådkutteprosess. Etter 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår