Viser vei til riktig isolering

 
Viser vei til riktig isolering
Nå er den her: appen fra Knauf Insulation som viser vei til riktig isolering i alle rom og deler av boligen.

– Vi vil gjøre det enklere for brukerne. Derfor har vi utviklet en app som gir raske og riktige svar på mange av spørsmålene rundt isolering som en entreprenør stiller seg, sier Kenneth Ingemarsson, Nordic Technical Manager hos Knauf Insulation.

Appen, som lanseres i nær fremtid, heter ”Knauf Insulation Nordics” og fås til både iPhone og Android-telefoner. Den er selvsagt også gratis.

– Vi ser appen som et naturlig supplement til kundeservicen, den tekniske supporten og hjemmesiden. Jeg er overbevist om at kundene vil ha nytte av den, sier Kenneth Ingemarsson.

Med appen kan man blant annet beregne behovet for isolering i alle rom og deler av boligen. Her får man også raskt fakta om U-verdier, akustikk og brannmotstand. Appen gir også informasjon om alle produkter fra Knauf Insulation, konverteringstabell og kontaktopplysninger til nærmeste forhandler. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår