VVS Ingeniør

 
VVS Ingeniør
Søknadsfrist: 15.01.22
Sted: Oslo - Buildings
Tittel: VVS Ingeniør

Vil du jobbe på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter? De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, arkitekter, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Regjeringskvartalet, Oslo lufthavn, Fornebubanen og fremtidens sykehus landet rundt. Og vi vil veldig gjerne ha deg med på laget!

VELKOMMEN TIL VVS OG ENERGI I AVDELING BYGNINGER 
I divisjon Bygninger vil du bli en del av vår største divisjon, hvor ca. 200 har base i Oslo-området. Bygg- og anlegg står i dag foran store løft innen grønn omstilling og digitalisering og premissene for dette legges i tidlig fase. Vi ønsker å være en pådriver i samarbeid med våre kunder i arbeidet med bærekraftige bygninger. Vi er stolte over vårt bidrag til utformingen av samfunnet rundt oss.

BLI EN DEL AV ET AV LANDETS LEDENDE FAGMILJØER
COWI har et av Norges største fagmiljø innen VVS med over 130 medarbeidere på landsbasis. Dette favner alt fra prosjektingeniører, disiplin- og oppdragsledere samt spesialister innen BIM, BREEAM, varmepumper, automasjon, medisinske gasser inneklima, energi og simuleringer for å nevne noe.
Vi jobber i store prosjekter med høy kompleksitet og tverrfaglighet. Vi samarbeider på tvers av kontorsteder og forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger. 

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi søker senioringeniører som kan ta disiplin- og oppdragsledelse, men også deg som er erfaren på generell VVS-prosjektering, eller fagspesialist innen BIM, automasjon, brannslokking, helsebygg el. VVS-faget er stort og mulighetene mange. 
Som senioringeniør får du ansvar for komplekse prosjekteringsoppgaver innen VVS med energieffektive løsninger og godt inneklima. Din rolle er viktig for å lede og utvikle medarbeidere innen ditt fag, samt sikre god tverrfaglig samhandling i prosjektene. 
For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er en lagspiller. Vi er ute etter deg som er pålitelig, nysgjerrig på ny kunnskap og deler den med resten av teamet. Du er proaktiv og har god kommunikasjonsevne. Du er strukturert, har god forretningsforståelse, og søker å forstå kunden og sluttbrukerens behov.
I tillegg er det ønskelig med:

 • Master eller bachelor
 • Minimum 5 års relevant erfaring fra f.eks rådgiver, entreprenør eller byggherre. 
 • Erfaring med VVS-prosjektering, beskrivelser og kalkyle. 
 • Kunnskap om BIM-verktøy. Modellering teller positivt.
 • Erfaring som disiplinleder, evt. oppdrags-/prosjektleder teller positivt.
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk/skandinavisk.

Stillingen vil i stor grad tilpasses dine ønsker og kompetanse.
Kontorsted: Vi søker medarbeidere til både Oslo og Drammen. Angi i søknaden hva som er aktuelt for deg.

SLIK SØKER DU 
Klikk på linken under og send oss en utfyllende CV. Siste frist 15.01.22

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en spennende og dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Som ansatt i COWI vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag, gjennom en personlig utviklingsplan som utarbeides i samarbeid med din leder. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

Videre kan vi tilby deg:

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter i alle leder-roller, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Et godt arbeidsmiljø - det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftsidrettslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, transseksuell identitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

Har du spørsmål til stillingen, kontakt:
Anne Kristine Amble, seksjonsleder VVS og energi i Oslo, 46 54 02 96, akam@cowi.com 
Lars Bjerke, seksjonsleder VVS og bygg & konstruksjon i Drammen, 95 40 59 61, lrbr@cowi.com 

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår