WSP overtar Golder

 
WSP overtar GolderBildet: Mickey Johansson, administrerende direktør i WSP Norge
WSP har nå kjøpt det globale ingeniør- og konsulentselskapet Golder. Oppkjøpet er en del av WSPs strategiske satsing på miljø og bærekraft.

- Med Golder på laget styrkes WSP Norges solide fagmiljø innenfor miljørådgivning ytterligere, og WSP blir også verdensledende innenfor miljørådgivning, sier Mickey Johansson, administrerende direktør i WSP Norge, i en pressemelding.

- Nå starter vi på en veldig spennende reise sammen, og vi gleder oss til å utvikle oss videre. Målet vårt er å kunne bistå små og store aktører innenfor samfunnsutvikling med framtidssikre løsninger som ivaretar miljøet vårt og bærekraft på best mulig måte, sier Johansson. 

I både Golder og WSP står innovasjon, teknisk ekspertise og miljøengasjement sterkt, og oppkjøpet skal gi faglige utviklingsmuligheter for medarbeidere og langsiktig verdi kunder og for små og store lokalsamfunn ikke bare i Norge, men over hele verden. Hele 14 000 av totalt 54 000 medarbeidere på verdensbasis har kompetanse og ekspertise til å bistå kunder og samarbeidspartnere med det grønne skiftet.

- Jeg er overbevist om at kombinasjonen Golder og WSP vil skape betydelig verdi for kundene våre og spennende muligheter for medarbeiderne våre, og vi gleder oss til å bli bedre kjent og til å utnytte det unike potensialet vi sammen har, sier Anna-Lena Öberg-Högsta, som er Europa-sjef i Golder.

Oppkjøpet av Golder er en del av WSPs strategiske satsing på miljø og bærekraft, og det styrker WSP betraktelig innenfor geovitenskap. I 2019 kjøpte WSP opp miljøselskapene Orbicon og Lievense. 

- I tillegg til oppkjøpene har vi hatt en sterk organisk vekst på miljøsiden, som vi også vil fokusere på framover. Bærekraft er en viktig del av hele WSP, og bærebjelken når vi skal finne løsninger for god, framtidssikker samfunnsutvikling, avslutter Mickey Johansson.

WSP er et internasjonalt anerkjent rådgiverselskap med 48 000 medarbeidere fordelt på kontorer i 40 land. I Norge består WSP av tverrfaglig rådgivere med tunge fagmiljøer innen prosjektledelse og prosjektering.  WSP har nesten 600 medarbeidere fordelt på kontorer fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår