Würth lanserer beredskapspakke

 
Würth lanserer beredskapspakke
En beredskapspakke fra Würth sikrer nødvendig beredskap i forbindelse med transport og lagring av olje. Dette gjelder for nesten alle profesjonelle kjøretøyer, anleggsmaskiner, servicebiler, brenselleverandører etc.

- Bark og sagflis er forlengst utgått som relevante løsninger i krisetilfeller. Disse gammeldagse remediene kan selvfølgelig ha en viss effekt, men skal man være godt nok sikret vil jeg anbefale at alle skaffer seg en beredskapspakke med et minimum av midler for å kunne suge opp og fjerne kjemisk søl, forklarer produktsjef Helge Seim hos Würth i en pressemelding.

Alle som har en virksomhet som bedriver lagring, eller er transportør, må ha både en plan og nødvendig utstyr for å løse krisetilfeller. Det er strenge regler, driver du for eksempel innen transport og får en olje eller hydraulikklekkasje – ja, så skal du ha riktig utstyr på plass for å løse problemet.

Omfattende bruksområde
Beredskapspakkene brukes gjerne i forbindelse med transport og lagring av olje, men absorbenter kan også med hell benyttes ved trafikkulykker (beredskapspakke bør oppbevares i utrykningskjøretøy). Det er helt naturlig at det utplasseres en av de kompakte beredskapspakkene i anleggsmaskiner, servicebiler, hos brensel leverandører, baner for billøp og hjemme hos bonden – bare for å nevne noen.

- Bilverksteder er i dag vår hovedkunde, men vi ser også at stadig flere bilverksteder, brenselleverandører og industribedrifter tar kontakt og selv legger lista for beredskap på et høyere og mer riktig nivå. Det skjer en gledelig utvikling som alle er tjent med, mener Seim.

Akutt problemløser
- Det er strenge regler, men vi har satt sammen to forskjellige beredskapspakker som dekker de aller fleste akutte situasjonene som man vet skjer fra tid til annen. Seim forklarer hvorfor det er nødvendig at beredskapspakken er med i hvert enkelt kjøretøy:

- Med en beredskapspakke har du den nødvendige beredskapen slik at du selv kan foreta opptak av kjemikalier og oljer og utføre god skadebegrensning. Det kan ta tid før annen hjelp kommer til stedet, og da er kanskje en alvorlig forurensing av sårbar grunn skjedd, forteller Seim.

På rett vei
Helge Seim har misjonert for dette i mer enn 10 år.

- Det er synd å si det, men de færreste har god nok beredskap i dag. Men, det finnes lyspunkter, For noen år siden kom det en stor transportør til oss som definerte at alle kjøretøyer og anleggsmaskinene skulle ha en beredskapsløsning. Dette er fem, seks år siden, og fra det øyeblikket løsnet salget noe.

- Vi selger stadig flere beredskapspakker, en viktig drivkraft er de profesjonelle transportørene. Flere av disse definerer dette som helt nødvendig beredskap, og disse skal ha all ros for å være fremsynte og ta kloke valg for fremtiden, understreker Seim.

Lokal lagring
Würths beredskapspakker er bare en del av det totale tilbudet. Det som er spesielt med mattene i beredskapspakkene er at de har evnen til å ta til seg alt utslippet. Det holder på det slik at man får det deponert oljesølet sikkert på en dertil egnet mottaksstasjon. Det leveres også en rekke spesielle produkter beregnet for mekaniske verksteder, bilverksteder og andre virksomheter. Alt dette er prioriterte produkter som lagerføres og kan leveres på kort tid.

Beredskap
- Selv om vi tilbyr expresslevering på to timer vil det alltid være en fordel å ha nok matter for oljesøl i beredskap i verkstedet. Det er de første minuttene som avgjør hvor alvorlig sølet skal bli, poengterer Seim.

Han legger til at det ikke uvanlig at fremsynte kunder har absorbenter – flak – liggende under en benk eller i et skap i verkstedet. Disse rullene står der de skal brukes, man er hands on med en gang det skjer noe. De er veldig enkle og på plass hele tiden og problemet løses raskt og enkelt.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave