Würth med døgnåpen butikk

 
Würth med døgnåpen butikkWüCon døgnåpen selvbetjeningsbutikk er et smart trekk som gjør arbeidskvelden og natta lettere for fagfolk som står på døgnet rundt.
Würths nye konsept med døgnåpne butikker er en realitet. Den første WüCon selvbetjente døgnåpne butikken er plassert rett ved siden av Würth på Økern, og alt tyder på suksess.

Markedssjef Kari Helene Hagen sier at dette er enda et tiltak Würth Norge setter i gang for å gjøre det enklere for fagfolk å gjøre en god jobb. Et tverrsnitt av Würths sortiment er representert, som for eksempel verktøy, festemateriell, kapp og slip og bor, kjemi og HMS. Vareutvalget skal analyseres med jevne mellomrom, og tilpasses behovet.

Høy nytte
- Vi håper både nye og eksisterende kunder vil ha stor nytte av 24 timers butikken, kommenterer Hagen.

Würths containerbutikk er ubemannet, og fagfolk bruker utlevert nøkkelkort fra butikken for å låse seg inn og for å registrere varer for betaling. Alt er vel planlagt og gjennomtenkt, og flere enn 400 artikkelnumre er på plass. Når man sjekker ut kan man også registrere hvilket prosjekt varene skal registreres på.

Slik virker dette
Døren låses opp med kort, og varene legges i pose. Produktene er merket med RFID-etiketter, slik at det blir automatisk registering av varer når man forlater containeren.

- Skjermen kan brukes til merking av ordre med navn eller prosjektnummer, forklarer den entusiastiske prosjektlederen Are Sparby. - Det er ikke nødvendig å scanne inn alle produktene, det er bare å klikke ok to ganger så er det rett ut på jobb igjen, forteller Sparby.

Gode erfaringer
- Vi har erfaringer som viser at det er behov for en døgnåpen selvbetjeningsbutikk. Det er mange dyktige fagfolk på jobb både dag og natt. De skal ha valgmuligheten, alle har ulike behov, og vi tilpasser oss markedet. Dette er et fint tilskudd til Würths øvrige tilbud som ekspresslevering, 49 butikker sentralt plassert over hele landet, nettbutikk og 350 selgere som er ute i felt.

En stor glede
Norge er det andre lander det internasjonale Würth-konsernet tilbyr tjenesten.

- Implementeringen i Finland har gått bra og vi gleder oss over å kunne tilby denne tjenesten for våre mange kunder i Norge, sier Sparby.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår